Retourneren

Nadat je je bestelling hebt ontvangen heb je het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren zonder opgaaf van reden*. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het aankoopbedrag terug. Alleen de kosten voor retour van jouw thuis naar Home by Dewy zijn voor eigen rekening. Ook draagt de klant zelf het risico voor het retourneren naar Home by Dewy. Indien je gebruikt maakt van je herroepingsrecht zal het product met alle geleverde toebehoren en -indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele staat en verpakking aan Home by Dewy geretourneerd worden. Ik behoud het recht om geretourneerde producten gedeeltelijk of volledig te weigeren als deze niet voldoen aan de gestelde regels. Mocht het product bijvoorbeeld beschadigd of de verpakking meer dan beschadigd zijn dan nodig is, dan kan ik deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Na ontvangst van de retourzending ontvang je binnen 14 dagen het aankoopbedrag terug. 

*Gepersonaliseerde items of speciaal bestelde artikelen kunnen niet geretourneerd worden. 

Hoe je jouw bestelling kunt retourneren: 
1. De termijn is nog niet verstreken. Meld je retour aan via dit Herroepingsformulier. Ik zou het fijn vinden als je vermeld waarom je je bestelling wilt retourneren; dit is echter niet verplicht. 
2. Het artikelen/de artikelen zal met alle geleverde toebehoren en -indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele staat en verpakking geretourneerd worden.
3. De artikelen worden goed verpakt, en kunnen tegen een stootje tijdens het vervoeren. 

4. Stuur het te retourneren artikel(en) op eigen kosten en risico naar onderstaand adres (bewaar het verzendbewijs!):
    Home by Dewy
    Haart 15A
    5835 CS, Beugen
5. Zodra ik je pakket heb ontvangen ontvang je zo snel mogelijk bericht van mij.

© 2015 - 2022 Home by Dewy - woonaccessoires en cadeaus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel